Winnen: Het River Cottage kookboek Veg!

Leuk, leuk, leuk! In samenwerking met Kookpunt mag ik een exemplaar weggeven van één van mijn favoriete kookboeken: Veg!

Kookboek Veg

Veg! is een groentekookboek. Vlees en vis, maar ook de typische vleesvervangers zoals tofoe en tempeh zul je niet vinden in Veg! Alles draait om groenten. Het boek is alweer een tijdje uit, maar staat nog steeds bij de bestsellers op alle grote boeken websites. En niet voor niks. Het is een GEWELDIG boek!!

Het boek zit boordevol inspiratie voor zowel beginnende als doorgewinterde kokers. Zo tipt bijvoorbeeld het hoofdstuk ‘groente onderweg’ over alternatieven voor de saaie boterham met kaas. Een hoofdstuk met gezonde (lunch) gerechten die je mee kunt nemen naar school of werk. Wat dacht je bijvoorbeeld van ‘doe-het-zelf-noedels uit een potje’ waar je op je werk alleen nog maar kokend water aan toe hoeft te voegen.

Bijzonder vind ik het magische brooddeeg waarmee je naast ‘normaal brood’ ook pitabroodjes, platbroden, pizza’s of broodstengels mee kunt maken. Ook allemaal recepten met groenten natuurlijk, zoals Vouwbrood met hete pompoen en Pizza met asperges.

Ik moet nog heel veel recepten uitproberen maar mijn favorieten tot nu toe zijn de Paddestoelen ragout met zachte polenta, het River Cottage knoflook platbrood en de Filodeegtaart met courgette en rijst.  Alle recepten zijn erg duidelijk, de meeste ingredienten zijn makkelijk verkijgbaar en een hele grote plus: bijna ieder recept heeft een pagina grote foto. Like!

Veg! mag ik weggeven van de grootste kookwinkel (4000m2!) van Nederland: Kookpunt. Ook hun online assortiment is om van te watertanden. Zo verkopen ze bijvoorbeeld foodprocessors en keukenmachines van Kitchenaid (one day…. ♥) en pannen van Fissler en De Buyer. Ze hebben er van alles: van planeetmengers (?) tot aan afzuigkappen, en van kookboeken tot aan een groot groen ei waarin je o.a. kunt bakken, stoven, roken: de Big Green Egg. Oeh en wat dacht je van deze roze ijsmachine van Magimix  

Wat moet je doen om mee te doen?

Heel simpel!

♥ Like deze winactie op de Facebook pagina van HappyLittleKitchen
of
♥ Like deze winactie via Bloglovin’

EN

♥ Laat hieronder of bij de Facebook winactie even een comment achter dat je meedoet!
Mocht je niet inloggen via social media, log dan in met een geldig email adres waarop ik je kan contacten als je de winnaar bent. 

Deze winactie loopt van 12 t/m 22 september. De winnaar wordt op 23 september bekend gemaakt en krijgt van mij persoonlijk bericht via email. Succes!