HappyLittleKitchen 

 

 
Cake.jpg

Als klein meisje bracht ik veel tijd door in de keuken samen met mijn moeder. Zij leerde mij koken. Koken met liefde en goede ingrediënten, zonder kant-en-klaar pakjes.

Ik knipte graag recepten en mooie foto's uit allerlei tijdschriften die ik in een schrift bewaarde samen met recepten van mijn moeder en mijn opa, één van mijn grote kookhelden. Mijn opa was groot levensgenieter met een enorme liefde voor lekker eten en wijn. Een liefde die mijn hele familie van hem heeft geërfd. Zijn tomatensoep, zure komkommersalade en nasi blijven onovertroffen. 

Inmiddels ben ik 30 en de keuken is nog steeds een van mijn lievelingsplekken in huis. Mijn kookschrift is vervangen door deze blog, HappyLittleKitchen.com. 

Op mijn 21e kreeg ik voedselallergie, waardoor ik een aantal dingen niet meer mag eten. Ik ben onder andere allergisch voor noten, garnalen, schaaldieren en verschillende fruitsoorten. Deze ingrediënten zullen ontbreken in mijn recepten, maar voeg ze gerust toe als je dat lekker vindt! Door mijn allergieën ben ik een stuk creatiever geworden in de keuken en ik hoop met mijn blog zowel mensen met als zonder voedselallergie te inspireren.

Ik maak al mijn recepten in een kleine, simpele keuken zonder dure apparatuur of ingrediënten. Simpel, puur en lekker eten, waar jullie hopelijk net zo blij van worden als ik.

liefs,
Lisette